Black Friday 2023 - Se våra deals här | Beslagonline.se
BLACK WEEK
BLACK WEEK 2023

Här kommer vi att uppdatera alla våra kampanjer, erbjudanden och rabatter under Black Week, Black Friday och Cyber Monday 2023.

Black Friday och Black Week på Beslagonline.se

Går du i tankarna om att uppdatera köket med nya handtag eller badrummet med snygga detaljer? Då är det rätt tid att fatta beslut. Under Black Week och Black Friday kommer vi erbjuda kampanjpriser på hela vårt sortiment av handtag, knoppar, krokar, dörrhandtag, badrumstillbehör, belysning & förvaring. Vill du ha erbjudanden och rabatter innan alla andra? Anmäl dig då till vårt nyhetsbrev och få ta del av våra erbjudanden först av alla.

Bästa Black Week erbjudanden

På Beslagonline.se kan du känna dig trygg med att hitta en detalj till hemmet som sticker ut på marknaden. 

När är Black Friday? 

Black Friday och Black Week sträcker sig från den 17 november till den 26 november 2023.
Black Friday är ett amerikanskt evenemang som inträffar dagen efter Thanksgiving, vilket innebär att Black Friday inträffar den fjärde fredagen i november varje år. Även om Black Friday har över 30 års historia, så var det först under 2010-talet som vi i Sverige verkligen tog till oss begreppet. Trots det har dagen snabbt ökat i popularitet och slagit nya rekord år efter år. Idag räknas Black Week som en av de allra största handelsdagarna i Sverige.

 

Förbered dig för Black Friday

Som kund hos Beslag Online får du info direkt när vi släpper våra Black Week-priser och andra fördelar som vi lovar att du kommer gilla. Se till att prenumera på vårt nyhetsbrev för att få kampanjpriser först av alla.


Några fördelar hos Beslag Online 
✔ Fri frakt över 499kr
✔ 60 dagars öppet köp
✔ Vi skickar samma dag (Beställningar innan kl.12:00)

Välj land
  • 1-3 dagars leveranstid
  • 60 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
Betalning VISA kort Betalning Mastercard Betalning Swish Betalning KlarnaBank IDTrygg e-handel
Uppdatera