Husnummer & Fasadsiffror Till Husfasaden | Beslagonline.se

Husnummer & Fasadsiffror

Upptäck vårt breda sortiment av stilrena och funktionella husnummer och fasadsiffror som förhöjer utseendet på ditt hem. Vi erbjuder eleganta husnummer från kända märken som Habo, erkända för sina kvalitativa designlösningar. Våra husnummer är tillverkade av rostfritt stål och aluminium, vilket säkerställer långvarig hållbarhet och motståndskraft mot väder och vind. Habo har ett brett utbud av husnummer som kombinerar funktion och stil. Deras sortiment innehåller både moderna och klassiska stilar, vilket gör det enkelt att hitta något som passar din husfasad. Populära modeller inkluderar Habo Century, Habo Contemporary och Habo Home. Att välja rätt husnummer kan verkligen lyfta utseendet på ditt hem. För moderna fasader är husnummer med rena linjer och minimalistisk design, som Habo Home, idealiska. För äldre hus eller hus med klassisk arkitektur är Habo Century perfekt med sina eleganta och mjuka former. För en lantlig känsla är husnummer i mässing idealiska, då de ger en varm och traditionell känsla. Oavsett vilken stil du väljer, garanterar vi att våra husnummer kommer att förhöja din fasads utseende och göra ditt hem mer synligt och inbjudande. Utforska vårt sortiment idag och hitta de perfekta fasadsiffrorna för ditt hem.

Läs mer
Läs mindre
Filtrera
Filtrera
Produkttyp
Husbokstav Husnummer
Färg/Material
Mässing Rostfritt Stål Svart
Rensa filter
Visa produkter

Husnummer för alla hem

Välkommen till vår kategori för husnummer, här erbjuder vi ett brett sortiment av stilrena och funktionella husnummer som förhöjer utseendet på din husfasad. Vi har husnummer i klassisk stil till moderna fasadsiffror som passar alla typer av fasader.

Varför köpa husnummer från oss?

Att välja rätt husnummer är inte bara en fråga om estetik, utan även om funktion och synlighet. Vi erbjuder husnummer i hög kvalitet från välkända märken som Habo, kända för sina hållbara och vackra designlösningar. Våra husnummer är tillverkade av material som rostfritt stål och aluminium, vilket garanterar långvarig hållbarhet och motståndskraft mot väder och vind.

Habo husnummer - modeller & varianter

Habo erbjuder ett brett utbud av husnummer som kombinerar funktion med elegant design. Deras sortiment inkluderar både moderna och klassiska stilar, vilket gör det lätt att hitta något som passar just ditt hem. Här är några populära modeller:

  • Habo Century: Dessa husnummer är inspirerade av sekelskiftet och har en mjuk form som skapar en inbjudande och idyllisk stil. Perfekt för både äldre och nyare hus som behöver en klassisk touch.
  • Habo Home: Med en modern skandinavisk stil och raka linjer ger dessa husnummer en varm och inbjudande känsla. Den dolda monteringen ger en extra stilren fasad.
  • Habo Contemporary: Husnumret från Contemporary är tillverkat av laserskuren aluminium och utmärker sig med en distinkt och uttrycksfull karaktär. Designen bidrar till att förstärka den moderna atmosfären kring nya byggnader, hem och platser.


Välj rätt husnummer för din fasads stil

Att välja rätt husnummer kan göra stor skillnad för ditt hems utseende. Här är några stilar att överväga:

  • Modern Stil: Om du har en modern fasad, välj husnummer med rena linjer och minimalistisk design, som Habo Home eller Contemporary.
  • Klassisk Stil: För äldre hus eller hus med klassisk arkitektur, är Habo Century ett utmärkt val med sina eleganta och mjuka former.
  • Rustik Stil: För en lantlig känsla, välj husnummer i material som mässing, vilket ger en varm och traditionell känsla.


Oavsett vilken stil du väljer, garanterar vi att våra husnummer kommer att förhöja utseendet på din fasad och göra ditt hem mer synligt och inbjudande. Upptäck vårt sortiment idag och hitta de perfekta fasadsiffrorna för ditt hem.


Välj land
  • 1-3 dagars leveranstid
  • 60 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
Betalning VISA kort Betalning Mastercard Betalning Swish Betalning KlarnaBank IDTrygg e-handel
Uppdatera