Tvålpumpshållare till vägg - Självhäftande | Beslagonline.se

Tvålpumpshållare

Moderna och snygga tvålpumpshållare från Beslag Design. Våra tvålpumpshållare är självhäftande vilket kan monteras på en vägg utan behov av verktyg, skruvar eller lim. Istället använder du den självhäftande teknologin 3-M tejp som sitter på baksidan av tvålpumpshållaren för att fästa hållaren på väggen. Tillverkad av högkvalitativt material som är lämplig för badrumsmiljöer och kök eller tvättstuga. För att montera en självhäftande tvålpumpshållare på väggen behöver du bara ta bort skyddsfilmen från den självhäftande ytan och trycka fast hållaren på väggen. Det är viktigt att se till att ytan där du fäster tvålpumpshållaren är ren och torr för bästa fäste. Tänk även på att fästa hållaren på en plan yta, alltså inte över fogar.

Fördelen med en vägghängd tvålpumpshållare är att du slipper schampoflaskor på golvet i duschen eller tvålflaskan på handfatet. Det blir hygieniskt och enkelt att hålla rent.

Våra tvålpumpshållare finns i olika material och färger för att du enkelt ska kunna matcha din inredning i badrummet. Toalettpappershållare, badrumshyllor, handdukshängare & toalettborste finns i samma serie så att du enkelt kan matcha din inredning i badrummet och få en snygg helhet med små detaljer!
Läs mer
Läs mindre
3M Ytrengöringsservett /bilder/artiklar/liten/60404-BO_S.jpg?m=1644931320
29 KR
POPULAR
Base Tvålpumpshållare - Mattsvart /bilder/artiklar/liten/606081-41_S.jpg?m=1628684313
Beslag Design
Självhäftande 3M-tejp
229 KR
POPULAR
Base Tvålpumpshållare - Krom /bilder/artiklar/liten/606082-41_S.jpg?m=1628684181
Beslag Design
Självhäftande 3M-tejp
229 KR
Base Tvålpumpshållare - Borstat Rostfritt Stål /bilder/artiklar/liten/606080-41_S.jpg?m=1628684244
Beslag Design
Självhäftande 3M-tejp
229 KR

5 fördelar med en självhäftande tvålpumpshållare:

  1. Enkel montering: En självhäftande tvålpumpshållare är enkel att montera, inga verktyg eller skruvar behövs. Du behöver bara ta bort skyddsfilmen på baksidan och trycka fast hållaren på en ren och torr yta.

  2. Inga hål i väggen: Med en självhäftande tvålpumpshållare behöver du inte borra hål i väggen eller använda skruvar och pluggar. I badrum vill man ofta undvika att borra hål i väggen för att skydda tätskiktet samt undvika att skada kaklet. Du kan även enkelt flytta hållaren till en annan plats om du vill, utan några synligheter där den varit placerad. 

  3. Praktisk och platsbesparande: En tvålpumpshållare med självhäftande funktion kan placeras var som helst på väggen, nära din diskbänk eller handfat. Ger dig enkel tillgång till tvål och handkräm när du behöver det samt att du slipper att ha schampoflaskor på golvet i duschen.

  4. Lätt att rengöra: Tvålbehållaren kan enkelt tas bort för rengöring och sedan sättas tillbaka i pumphållaren.

  5. Estetiskt tilltalande: Det finns flera olika färger av självhäftande tvålpumpshållare på beslagonline.se. De kan komplettera din inredning och ge en snygg helhet till badrummet eller köket.