Guider med smarta tips & Instashop | Beslagonline.se

Inspiration, tips och guider

Välkommen till vår inspirationssida!

Här delar vi med oss av de senaste trenderna, skötselråd och guider för att hjälpa dig förvandla ditt hem. Oavsett om du vill montera nya handtag på köksluckorna eller byta dörrhandtag, har vi allt du behöver.

Handtag, knoppar, krokar och dörrhandtag kan verkligen göra stor skillnad i ditt hem eller på dina möbler. Vi är här för att ge dig inspiration, vägledning och idéer som hjälper dig att skapa de rum du drömmer om.

Instashop

Senaste inläggen

Medicinskåp & smart förvaring städskåp

Medicinskåp & smart förvaring städskåp


Vad är det allra viktigaste i ett hem? För många av oss är det att det ska vara hemtrevligt, fridfullt och harmoniskt. Men också tryggt och säkert för hela familjen.

Och hur uppnår du det? Ett välorganiserat hem där var sak har sin plats är nyckeln till en bra balans hemma. Låt oss göra det enkelt för dig med bra och säker förvaring som sparar både tid och energi i vardagen. I vårt sortiment finns städskåpsinredning och medicinskåp som hjälper dig att skapa ett organiserat och tryggt hem.
Läs mer
Read more
Inspiration för ett lantligt kök

Inspiration för ett lantligt kök

Lantliga kök har förmågan att skapa en känsla av värme och nostalgi när du kliver in över tröskeln. Vi har samlat våra bästa tips och råd för att skapa ett lantligt kök med utvalda detaljer som ger dig ett kök att skapa minnen i.
Läs mer
Read more
Inspiration - Barnrum

Inspiration - Barnrum

Vad ska man tänka på när man inreder ett barnrum? Det många vill uppnå är en ombonad, mysig och lek-vänlig miljö för barnet. Hur uppnår man det? Nedan har vi samlat några tips på hur man enkelt piffar upp med små inredningstips som hjälper dig när du ska inreda barnrummet. Vi tipsar om allt från färger till knoppar, krokar och handtag, det är med små medel man skapar den stora skillnaden!

Det är viktigt att skapa ett barnrum som är praktisk och lek-vänligt samtidigt som det ger plats för avkoppling och återhämtning för barnet, men självklart är det roligare om det även är fint att titta på!
Läs mer
Read more

Mest besökta inläggen

Placering av badrumsdetaljer!

Placering av badrumsdetaljer!

Har du frågor och funderingar som gäller placeringen av dina nya badrumstillbehör?
- Lugn.

Vi besvarar de vanligaste frågorna som om monteringshöjd för bland annat handdukskrokar, toarullehållare och toalettborsten ska placeras, häng med – Vi tipsar om vilken höjd detaljerna i ett badrum ska sitta!

Läs mer
Read more
Placering av Handtag och Knoppar

Placering av Handtag och Knoppar

Nya detaljer är kul och monteringen lika så, men det kan vara lite klurigt att enas om placeringen av de nya beslagen. Målet är självklart att det ska vara både snyggt och enhetligt, men sen är det ju bra om det även är praktiskt.

Oavsett om du ska borra dina första hål i ditt nya kök för dina första beslag eller om du vill byta ut dina befintliga knoppar och handtag i köket, här hittar du tipsen som underlättar för besluten av placeringen!

- Kom ihåg, det finns inga rätt eller fel!
Läs mer
Read more
Så monterar du dina nya dörrhandtag

Så monterar du dina nya dörrhandtag

För att skapa en ny känsla och helhet i hemmet kan det vara så enkelt som att bara byta dörrhandtag. Det kan ju dock vara lite klurigt att byta dörrhandtag om man inte gjort det tidigare. Därför har vi satt ihop en guide steg för steg.
Läs mer
Read more
Välj land
  • 1-3 dagars leveranstid
  • 60 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
Betalning VISA kort Betalning Mastercard Betalning Swish Betalning KlarnaBank IDTrygg e-handel
Uppdatera