Guider med smarta tips & Instashop | Beslagonline.se

INSPIRATION

Senaste inläggen

Inspiration för ett lantligt kök

Inspiration för ett lantligt kök

Lantliga kök har förmågan att skapa en känsla av värme och nostalgi när du kliver in över tröskeln. Vi har samlat våra bästa tips och råd för att skapa ett lantligt kök med utvalda detaljer som ger dig ett kök att skapa minnen i.
Läs mer
Read more
Inspiration - Barnrum

Inspiration - Barnrum

Vad ska man tänka på när man inreder ett barnrum? Det många vill uppnå är en ombonad, mysig och lek-vänlig miljö för barnet. Hur uppnår man det? Nedan har vi samlat några tips på hur man enkelt piffar upp med små inredningstips som hjälper dig när du ska inreda barnrummet. Vi tipsar om allt från färger till knoppar, krokar och handtag, det är med små medel man skapar den stora skillnaden!

Det är viktigt att skapa ett barnrum som är praktisk och lek-vänligt samtidigt som det ger plats för avkoppling och återhämtning för barnet, men självklart är det roligare om det även är fint att titta på!
Läs mer
Read more

DIY

Gör om IKEAs barnkök – IKEA hack

Gör om IKEAs barnkök – IKEA hack

Kliar det också i dina kreativa fingrar och du känner att du vill piffa upp och göra om barnens IKEA kök?

Det är både enkelt och roligt att piffa upp barnens leksaker. Gör detta till ert gemensamma projekt, välj färger och beslag tillsammans med barnen, eller varför inte välja färger utefter vad som passar in i deras barnrum för att skapa en fin helhet och harmoni? Eller, så väljer du färger och beslag som går i samma nyans som ert riktiga kök. – För att sedan kunna umgås och laga mat tillsammans i husets hjärta, köket.
Läs mer
Read more

Mest besökta inläggen

Placering av badrumsdetaljer!

Placering av badrumsdetaljer!

Har du frågor och funderingar som gäller placeringen av dina nya badrumstillbehör?
- Lugn.

Vi besvarar de vanligaste frågorna som om monteringshöjd för bland annat handdukskrokar, toarullehållare och toalettborsten ska placeras, häng med – Vi tipsar om vilken höjd detaljerna i ett badrum ska sitta!

Läs mer
Read more
Placering av Handtag och Knoppar

Placering av Handtag och Knoppar

Nya detaljer är kul och monteringen lika så, men det kan vara lite klurigt att enas om placeringen av de nya beslagen. Målet är självklart att det ska vara både snyggt och enhetligt, men sen är det ju bra om det även är praktiskt.

Oavsett om du ska borra dina första hål i ditt nya kök för dina första beslag eller om du vill byta ut dina befintliga knoppar och handtag i köket, här hittar du tipsen som underlättar för besluten av placeringen!

- Kom ihåg, det finns inga rätt eller fel!
Läs mer
Read more
Så monterar du dina nya dörrhandtag

Så monterar du dina nya dörrhandtag

För att skapa en ny känsla och helhet i hemmet kan det vara så enkelt som att bara byta dörrhandtag. Det kan ju dock vara lite klurigt att byta dörrhandtag om man inte gjort det tidigare. Därför har vi satt ihop en guide steg för steg.
Läs mer
Read more

Inspiration, tips & guider 

Välkommen till vår inspirationssida!
Här tipsar vi dig om de senaste trenderna, vi strävar efter att erbjuda dig en blandning av de senaste trenderna, skötselråd och guider, hur du exempelvis monterar dina nya handtag på köksluckorna och hur du byter dina dörrhandtag. 

Handtag, knoppar, krokar och dörrhandtag kan göra stor skillnad i ditt hem eller på dina möbler, och vi är här för att ge dig inspiration, guidning och idéer för att förvandla dina rum.
Välj land
  • 1-3 dagars leveranstid
  • 60 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
Uppdatera