Returpolicy | Beslagonline.se

Retur

Vi på Beslag Online erbjuder ångerrätt i 60 dagar enligt distans- och hemförsäljningslagen. Gäller från den dagen du mottagit dina varor. Varorna behöver returneras i ett oförändrat skick för att du som kund ska få en fullständig kreditering. Eventuella kostnader som uppstår i samband med att varorna skickas tillbaka skall bekostas av köparen. Vi erbjuder inte några fria returer som en del i vårt miljötänk. Det är du som kund som ansvarar att paketet kommer fram till oss, därav rekommenderar vi att paketet skickas med spårning. Om du bestämmer dig för att returnera varor fyller du i returblanketten och skickar tillbaka varorna till oss. Klicka här för att skriva ut en returblankett. När vi mottagit ditt paket kommer vi att kontrollera produkterna och sedan kreditera dig det som returnerats till oss. 

Följande adress gäller vid returnering:

Beslag Online
Inre Kustvägen 32
269 43 Båstad
Sverige 

Reklamation

Vid eventuella fel eller brister gällande Beslag Online´s produkter måste det påpekas inom en rimlig tid efter att det eventuella felet upptäckts. Det är kundens ansvar att visa upp felet samt berätta hur felet uppkom. Skulle du upptäcka ett fel vänligen kontakta Beslag Online snarast. I allmänhet kan du bara reklamera ett fel som uppstod inom två år efter det att varan levererats till dig. Enligt konsumentköplagen har du som konsument 2 års garanti, vilket innebär att du kan få varan reparerade, utbytt, pengarna tillbaka eller reducerat pris mot uppvisning av fel eller brist. Det måste tydligt framgå att det är fel eller brist på produkten för att kunna åberopa något av ovanstående.
Om du vill reklamera en produkt kan du göra det genom att kontakta kundtjänst via e-post info@beslagonline.se. I e-postmeddelandet beskriver du felet och skickar med ditt ordernummer, bifoga gärna med bilder på produkten för att snabba på samt underlätta reklamationshanteringen. 

När du fått bekräftelse från oss om godkänd reklamation, returnera varan till adressen nedan:
Beslag Online
Inre Kustvägen 32
269 43 Båstad
Sverige