Källsortering - Select Base Eco - Mörkgrå | Beslagonline.se
Källsortering - Select Base Eco - Mörkgrå i gruppen Förvaring / All Förvaring / Källsortering hos Beslag Online (210001315E)
Källsortering - Select Base Eco - Mörkgrå
Källsortering - Select Base Eco - Mörkgrå
Källsortering - Select Base Eco - Mörkgrå
IMA

Källsortering - Select Base Eco - Mörkgrå

210001315E

Select Base Eco är ett stilrent och enkelt avfallssystem i en snygg mörkgrå design. Avfallssystemet är designat för att monteras i botten av ett skåp med en benställning, som har en stabil konstruktion som möjliggör fullutdragning och dämpande skenor vilket bidrar till en mjuk stängning.

I Select Base Eco ingår en avfallshink som rymmer 13 l, samt en behållare för organiskt matavfall som rymmer 13 l, en avdelare och ett lock.

Matavfallsbehållaren Hero, är en unik behållare för påsar med organiskt matavfall, den luftiga utformningen ventilerar påsen och minimerar fukt och odör.

Behållarna är utrustade med fällbara handtag vilket gör det enkelt att lyfta och bära med sig. De är designade för olika behov av källsortering, denna kombination passar dig som vill göra det enkelt att sortera ditt avfall.

Behållarna går även att använda som praktisk förvaring av exempelvis toalettpappersrullar, rengöringsmedel eller shoppingkassar. De enkelt att lyfta upp för rengöring. Notera att lock aldrig ska användas på matavfallshinken då det påskyndar förmultningen och leder till dålig lukt. Matavfallshinken Hero passar samtliga matavfallspåsar i Sverige.

Läs mer
1565 KR
Leveranstid: 
Antal: 
Lägg i varukorg
  • Mått & montering
  • Mer info & skötselråd
  • Omdömen
  • Leverans & retur