Källsortering - Trend Highside Eco - Mörkgrå | Beslagonline.se
Källsortering - Trend Highside Eco - Mörkgrå i gruppen Förvaring / All Förvaring / Källsortering hos Beslag Online (for-trend-highside-eco)
Källsortering - Trend Highside Eco - Mörkgrå
Källsortering - Trend Highside Eco - Mörkgrå
Källsortering - Trend Highside Eco - Mörkgrå
Källsortering - Trend Highside Eco - Mörkgrå
IMA

Källsortering - Trend Highside Eco - Mörkgrå

for-trend-highside-eco

Trend Highside Eco är ett modernt och flexibelt avfallssystem utvecklat och designat för att passa högre lådor. Avfallssystemet finns i en fin stilren och modern mörkgrå färg samt i tre olika storlekar för att du ska hitta något som passar in hos just dig och i dina lådor. Passar Blum Legra F-låda och Grass Vionarolåda H249 men även trälådor.

Avfallssystem 400 – passar lådor som har en bredd på 350 millimeter och består av en avfallshink som rymmer 13 liter samt en matavfallshink utformad för organiskt matavfall som rymmer 13 liter. Ett lock och en avdelare ingår.

Avfallssystem 600 – passar lådor som har en bredd på 550 millimeter och består av tre kärl. En avfallshink som rymmer 13 liter samt en matavfallshink utformad för organiskt matavfall som rymmer 13 liter, men även en större behållare som rymmer 18,5 liter. Ett kompresslock och två avdelare ingår.

Avfallssystem 800 – passar lådor som har en bredd på 750 millimeter och består av fem kärl. Två avfallshinkar som rymmer 13 liter var samt en matavfallshink utformad för organiskt matavfall som rymmer 13 liter. En större behållare som rymmer 18,5 liter och en mindre behållare som rymmer 2,8 liter, perfekt för diskmaskinstabletter eller sortering av exempelvis batteri. Ett kompresslock och två avdelare ingår.

Kompresslocket är utformat för enkel sortering av plast, locket bidrar till att plasten stannar i behållaren istället för att tryckas upp och ur.

Matavfallshinken är en unik behållare för påsar med organiskt matavfall. Den luftiga utformningen ventilerar påsen och minimerar fukt och dålig lukt. Behållarna är utrustade med fällbara handtag vilket gör det enkelt att lyfta och bära med sig. De är designade för olika behov av källsortering, denna kombination passar dig som vill göra det enkelt att sortera ditt avfall.

Behållarna går även att använda som praktisk förvaring av exempelvis toalettpappersrullar, rengöringsmedel eller shoppingkassar. De enkelt att lyfta upp för rengöring. Notera att lock aldrig ska användas på matavfallshinken då det påskyndar förmultningen och leder till dålig lukt. 

Avfallshinkarna är alla utrustade med smarta skåror för att du enkelt ska kunna fästa dina avfallspåsar, oavsett storlek.

Läs mer
Leveranstid: 
Lådbredd: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Mått & montering
  • Mer info & skötselråd
  • Omdömen
  • Leverans & retur