LED-Profil Apex - 2000mm | Beslagonline.se
LED-Profil Apex - 2000mm i gruppen Belysning / All Belysning / LED Lister & Profiler hos Beslag Online (973351)
LED-Profil Apex - 2000mm
LED-Profil Apex - 2000mm
LED-Profil Apex - 2000mm
LED-Profil Apex - 2000mm
LED-Profil Apex - 2000mm
Domus Line

LED-Profil Apex - 2000mm

973351
LED-Profil Apex är en elegant LED-Profil som skapar en lyxig känsla i bostaden. Profil för infräsning. Profilen går att placera både vertikalt och horisontellt och passar väl in i köksskåp och lådor, i vitrinskåp och garderober. För utrymmen som dessa rekommenderar vi våra svagare LED-strips. Profilen går självklart även att användas för starkare ljussken, perfekt under bänkskivor för att ge ett lyxigt intryck.

För ett svagare ljus rekommenderar vi LED-strip Flexy HE6 PW PRO och för ett starkare ljus rekommenderar vi LED-strip Flexy SHE6 PW PRO. Utan tejp för att enkelt kunna placera led-stripen i profilen. 

Profilen i kombination med våra led-strips skapar ett härligt ljus utan synliga dioder. Beroende på om profilen används för genomgående spår eller inte, anpassas den med olika ändavslut. Komplettera därför gärna Apex med ändavslut som passar för dina önskemål. 

Bländskyddet är en del av profilen och går ej att ta av. 

För att kunna dimma via dimmer på väggen rekommenderar vi drivdon Triac. Detta drivdon fungerar väl tillsammans med exempelvis Plejd, Triac går nämligen att koppla ihop med både Alexa och Google home vilket möjliggör både dimmer på väggen och det moderna alternativet, röststyrning och fjärrstyrning via smartphones.
Om du bara är på jakt efter det moderna alternativet, rekommenderar vi Drivdon X-driver som kompletteras med strömkabel X-driver och kontrollmodul X-driver.
Läs mer
239 KR
Leveranstid: 
Antal: 
Lägg i varukorg
  • Mått & montering
  • Mer info & skötselråd
  • Omdömen
  • Leverans & retur