Leveransvillkor | Beslagonline.se
Välj land
  • 1-3 dagars leveranstid
  • 60 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
Betalning VISA kort Betalning Mastercard Betalning Swish Betalning KlarnaBank IDTrygg e-handel
Uppdatera

Leveransvillkor 

Beslag Online erbjuder ett antal olika fraktalternativ inom Sverige. Nedan listar vi de fraktsätt med pris, förväntad leveranstid och länkar till detaljerade villkor hos respektive speditör. För att erbjuda den bästa förpackningslösningen och snabba leveranser kan din order sändas i två eller flera kollin. Detta anges då i den spårningslänk du får i din leveransbekräftelse. Du kan alltid spåra dina försändelser via speditörens hemsida. Detta gäller även beställningar där delar av ordern inte finns i lager och måste beställas från leverantör, i dessa fall kommer du att få flera leveranser. Leveranstiden baseras på de produkter som du har beställt, på vår hemsida visas en ungefärlig leveranstid för varje produkt. Det är den leveranstiden som gäller om inget annat anges. 

Uthämtning hos ombud 

Vid uthämtning av paket hos ombud behöver du en giltig legitimation, samt det nummer som du fått i din e-post eller sms-avisering. Vid bud måste bådas legitimation visas. Paketet ligger hos ombudet eller i butiken i 14 dagar, därefter returneras paketet tillbaka till vårt lager. Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för frakt och hantering om paketet ej hämtas ut, läs mer om våra köpvillkor

Våra leveranstider och priser 

Leveranstiderna som specificeras hos respektive fraktbolag nedan gäller från att vi har mottagit samt registrerat din beställning (vi bearbetar din order första arbetsdagen efter din beställning). Vi har alltid fri frakt till ombud på order över 499kr. 

Instabox

Pris: 49 kr (Fri frakt över 499kr)
Leveranstid: 1-3 dagar (Från det att din paket har packats och lämnats till Instabox) 
Ditt paket levereras till det Instabox-skåp du själv valt i kassan. Ett sms med din pin-kod (som krävs för att hämta ut paketet) skickas till dig när paketet är redo att hämtas. 

Spåra ditt paket här!

Sök efter skåp i hela Sverige här!

Hitta svar på vanliga frågor här!


Hitta kontaktuppgifter här!


Instabox Home 

Pris: 158 kr 
Leveranstid: 1-4 dagar (Beror på var i Sverige du bor och hur ofta Instabox har utkörning till ditt område) 
Vid hemleverans får du en avisering via sms med en länk om att leveransen är på väg. Genom länken kan du välja dag och tidpunkt för leveransen samt mer information så som portkod eller annan information som kan vara nyttig för Instabox att veta. Vid hemleverans får du olika alternativ, leverans hem (välj datum och tid), leverans hem utan kvittens (du behöver ej vara närvarande och paketet lämnas utanför din dörr).


Postnord - Ombud 

Pris: 49 kr (Fri frakt över 499kr)
Leveranstid: 1-4 dagar (Från det att din paket har packats och lämnats till speditören) 
Gäller endast paket som väger under 2 kg och som kan delas ut i mottagarens postlåda. 

Spåra ditt paket

Postnord - Hemleverans

Pris: 158 kr
Leveranstid: 1-4 dagar (Beror på var i Sverige du bor och hur ofta Postnord har utkörning till ditt område) 
Vid hemleverans får du en avisering via e-post eller sms med en länk om att leveransen är på väg. Genom Postnords hemsida eller app kan du välja dag och tidpunkt för leveransen. Vid hemleverans får du olika alternativ, leverans hem (välj datum och tid), leverans hem (även om du inte är hemma), hämta själv hos PostNord eller leverans till ombud. För att öka flexibiliteten i leveransen får du möjlighet att välja mellan tre olika datum och leveranstider. 

Spåra ditt paket

Önskar du mer information om hemleveranser hittar du det hos postnord.se.