Borrmall för Handtag & Knoppar | Beslagonline.se
Borrmall för Handtag & Knoppar i gruppen Handtag hos Beslag Online (T01100-21)
Borrmall för Handtag & Knoppar
Borrmall för Handtag & Knoppar
Borrmall för Handtag & Knoppar
Borrmall för Handtag & Knoppar
Beslag Design

Borrmall för Handtag & Knoppar

T01100-21

Borrmallen är framtagen för att underlätta montering av både knoppar och handtag. Mallen är enkel att använda och hjälper dig att borra på rätt ställe så du får samma avstånd på varje skåpslucka och lådfront. Ett enkelt sätt att säkerställa perfekt placering och enkel montering.

Borrmallen har en skåra i mitten för att underlätta placeringen på lådan eller luckan, borrmallen är designad så den går att hänga på lådan eller luckan. Det finns 8 hål på höjden och 17 hål på längden, mittenraden är främst ämnad för placering av knoppar, det finns åtta olika c/c mått. 256mm är det längsta och det minsta är 32mm. Hålen i mallen har en diameter på 3 millimeter.

Till samtliga av våra handtag medföljer M4 skruvar, huvudet på skruven är 4mm och den gängade delen är 3,3mm. Vi rekommenderar därför att använda ett borr som är 3,3mm. 

Gör så här:

  1. Mät eller kolla på vår hemsida vilket c/c mått ditt handtag har.
  2. Mät lådan eller luckan som du vill placera handtaget eller knoppen på för att få ut mitten. Använd dig gärna av en bit tejp att markera på för att slippa onödiga märken.
  3. Häng på borrmallen och markera hålen med en penna eller liknande. Ett tips är att även här ha en tejp bit bakom, både för att undvika markeringar och för att få ett så perfekt hål som möjligt samt undvika flisor.
  4. Borra hål.
  5. Montera dina nya handtag med medföljande M4 skruv.
Läs mer
59 KR
Leveranstid: 
Antal: 
Lägg i varukorg
  • Mått & montering
  • Mer info & skötselråd
  • Omdömen
  • Leverans & retur