Handtag Shelter - Obehandlad Ek | Beslagonline.se
Furnipart

Handtag Shelter - Obehandlad Ek

Fler utföranden
Handtag Shelter - Ek/bilder/artiklar/liten/htg-shelter-ek_S.jpg?m=1681368478
Handtag Shelter - Svart/bilder/artiklar/liten/htg-shelter-svart_S.jpg?m=1681367569
Handtag Shelter - Valnöt/bilder/artiklar/liten/htg-shelter-valnot_S.jpg?m=1681364977
119 - 212 kr
Välj C/C
32mm 160mm 320mm

KAMPANJ!

Upp till 20% på allt
Fri frakt över 499 kr 60 dagars öppet köp
Betalning VISA kort Betalning Mastercard Betalning Swish Betalning KlarnaBank IDTrygg e-handel

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Köp tillsammans med

20
Knopp Circum - 33mm - Obehandlad Ek
Knopp Circum - 33mm - Obehandlad Ek
Knopp Circum - 33mm - Obehandlad Ek
Finns i flera utföranden
80 kr 99 kr
Beskrivning

Handtag Shelter är ett vackert trähandtag med en smakfull design och ett ergonomiskt utförande. Shelter i obehandlad ek ger dig möjligheten att skapa din egen unika touch till inredningen. Genom att addera olja, lack eller färg blir varje handtag unikt och fullt av karaktär. Trähandtag Shelter finns i flera olika längder. Med handtag Shelter i obehandlad ek kan du skapa en enhetlig känsla i ditt inredningsprojekt. Du kan lackera handtagen och matcha färgen med köksluckorna eller möblerna för ett samstämt och harmoniskt resultat. Alternativt kan du framhäva träets naturliga skönhet med en transparent lack eller olja.

Bevara och skydda
Det är viktigt att betona att dessa produkter är helt obehandlade, vilket innebär att de saknar skyddslack och kommer att utveckla en naturlig patina över tiden. För att bevara den naturliga skönheten och förlänga livslängden på trähandtaget rekommenderar vi att du behandlar dem med olja, lack eller färg. Denna enkla åtgärd skyddar mot flammig eller smutsig yta och bevarar träets ursprungliga utseende.

Naturligt material med unik karaktär
Trä är ett levande material och kan variera i både färg och struktur, eftersom varje träd är unikt blir också varje produkt ur trädet unik. Du kommer aldrig hitta struktur och ådringar som är exakt identiska med ett annat handtag, vilket gör att varje produkt blir helt unik.

Oavsett om du är en hemmafixare som vill addera din personliga touch till inredningen eller en professionell kökstillverkare, är handtag Shelter i obehandlad ek det perfekta valet. Skapa ditt eget unika uttryck med handtag Shelter i obehandlad ek och låt naturens skönhet bli en integrerad del av din inredning.

Mått & montering
Artnr: 373343-11-V
C/C (Avstånd Skruvhål): 160 mm, 32 mm, 320 mm
Fotens mått: 180x14 mm, 340x14 mm, 52x14 mm
Längd: 190 mm, 350 mm, 63 mm
Bredd: 24 mm
Djup: 20 mm
Material: Trä
Utförande: Obehandlad Ek
Modell: Handtag
Stil: Modern
Skruv ingår: Ja, passar till lucka 16-19mm
Varumärke: Furnipart


Montering av handtag
Montera handtaget med medföljande skruvar på önskad låda, lucka eller möbel med hjälp av en skruvmejsel.
Avståndet mellan skruvhålen kallas C/C-mått och står för centrum till centrum, det skrivs alltid i millimeter. Du får enkelt fram ditt befintliga C/C mått genom att mäta avståndet mellan skruvhålens centrum.

M4 skruv medföljer. 

Mer info & skötselråd

Mer info
Hållfastheten på träprodukter kan variera något beroende på vilken del av stammen materialet är taget från. Därför kan vi inte garantera hållfastheten då denna typ av produkt monteras på integrerad kyl/frys eller diskmaskin då detta medför att produkten utsätts för starka krafter.

Denna produkt är tillverkad av trä, ett naturmaterial. Vid rengöring av produkten rekommenderar vi att du använder en ren, mjuk, urvriden trasa. Undvik rengöringsmedel, då detta kan påverka produkten negativt. Vid direkt solljus kan ljusa träsorter mörkna och mörka träsorter kan blekna.


Varumärke - Furnipart
Furnipart är ett designföretag från Danmark som grundades 1977. Företaget är mer än bara skandinavisk design, de samarbetar både med danska och internationella designers, för att nå fler och bredda sin målgrupp. Deras vision är att vara först med skapandet av nya trender på marknaden. Furnipart är ett företag som har miljön och kvalité i åtanke och skapar produkter som håller över tid, vilket både syns och känns när man kommer i kontakt med deras produkter.

Skötselråd

Torka med en ren lätt fuktad trasa. Undvik rengöringsmedel då de kan innehålla kemikalier som kan påverka ytan negativt. Kan också rengöras med en mikrofiberduk. 
Omdömen
Leverans & retur

Leveransinformation

Instabox Fossilfri 49 kr
Fri frakt på alla beställningar över 499 kr
Fulltspårbart paket som levereras till valfritt paketskåp inom 1-3 dagar

Budbee Box Fossilfri 49 kr
Fri frakt på alla beställningar över 499 kr
Fulltspårbart paket som levereras till valfritt paketskåp inom 1-3 dagar

PostNord MyPack Collect 49 kr
Fri frakt på alla beställningar över 499 kr
Fulltspårbart paket som levereras till valfritt paketskåp inom 2-3 dagar

Budbee Home Delivery 79 kr
Fulltspårbart paket som levereras direkt hem till dig inom 2-3 dagar

PostNord Hemleverans 99 kr
Fulltspårbart paket som levereras direkt hem till dig inom 2-3 dagar

Observera att leveranstiden baseras på de produkter som du har beställt. På vår hemsida visas en ungefärlig leveranstid för varje produkt. Det är den leveranstiden som gäller om inget annat anges. 

Returinformation
Vi på Beslag Online erbjuder ångerrätt i 60 dagar enligt distans- och hemförsäljningslagen. Gäller från den dagen du mottagit dina varor. Varorna behöver returneras i ett oförändrat skick för att du som kund ska få en fullständig kreditering. Vi erbjuder inte några fria returer som en del i vårt miljötänk, det tillkommer en returavgift på 59kr.
Välj land
  • 1-3 dagars leveranstid
  • 60 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
Betalning VISA kort Betalning Mastercard Betalning Swish Betalning KlarnaBank IDTrygg e-handel
Uppdatera