Yes Beslag Online | Beslagonline.se

Vill du att vi delar din bild? #YESBESLAGONLINE

Vi älskar att se hur våra inredningsdetaljer gör sig i våra kunders hem! När vi ser något vi inspireras av ber vi om lov att få använda den bilden i våra egna kanaler – då främst på hemsidan och i våra sociala medier. Texten till bilden, både bildtext och kommentarer kan vi välja att publicera. Då antingen i originalform eller redigerad, vi kan också välja att publicera bilden utan text, om vi fått lov att använda bilden.  

Om du godkänner att vi publicerar din bild använder du hashtaggen #yesbeslagonline när du postar din bild eller som svar i kommentarerna om vi skickat en förfrågan om att få använda din bild. Om du godkänner, godkänner du följande:  

Du ger Beslag Online (org.nr 559023-4430), en icke-exklusiv, royaltyfri, världsomspännande licens att använda bilder/inlägg, nedan kallade ”bilder”, som du taggat eller svarat med #yesbeslagonline vid förfrågan, i vår marknadsföring och/eller vår reklam, inklusive i galleriet på webbplatsen, nyhetsbrev, broschyrer, annonser, e-post och annan kundkommunikation, butiksexponering och andra marknadsföringssyften. 

Du intygar och försäkrar härmed också att (i) du äger alla rättigheter till dina bilder och texter, (ii) du har fått tillåtelse från alla eventuella personer som syns i dina bilder att överlåta rättigheterna häri, och (iii) Beslag Onlines användning av dina bilder inte kommer att kränka någon tredje parts rättigheter eller strida mot någon lag. 

Härmed befriar du Beslag Online från alla skyldigheter att betala dig för användning av dina bilder och för de immateriella rättigheterna till dem i samband med ovan beskrivna användningsformer och härmed befriar du och accepterar att hålla Beslag Online och alla personer som handlar för Beslag Onlines räkning skadeslösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter, oavsett art, i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning.  

Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta oss på info@beslagonline.se  Välj land
  • 1-3 dagars leveranstid
  • 60 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
Uppdatera