Källsortering - Hide Eco - Rostfri | Beslagonline.se
Källsortering - Hide Eco - Rostfri i gruppen Förvaring / All Förvaring / Källsortering hos Beslag Online (for-hide-eco-rostfri)
Källsortering - Hide Eco - Rostfri
Källsortering - Hide Eco - Rostfri
Källsortering - Hide Eco - Rostfri
Källsortering - Hide Eco - Rostfri
Källsortering - Hide Eco - Rostfri
Källsortering - Hide Eco - Rostfri
Källsortering - Hide Eco - Rostfri
IMA

Källsortering - Hide Eco - Rostfri

for-hide-eco-rostfri
Hide Eco är ett snyggt, stilrent och smart avfallssystem med gott om extra kärl och förvaring. Hide Eco har ett följsamt lock som fulländar stilen i vilket kök som helst och ger en lyxig känsla. Avfallssytstemet finns i tre olika storlekar för att du ska hitta systemet som passar in hos just dig. Samt i tre olika utföranden, mörkgrå, rostfri och vit.

Avfallssystemet 400 som är det minsta - består av en matavfallshink som rymmer 13 l, den passar alla olika matavfallspåsar, eftersom den har ett smart fäste i kanten på hinken. Vilket underlättar placering och stabilitet i påsen när den fylls med avfall samt en vanlig avfallshink som rymmer 13 l. En avdelare och ett lock ingår.

Avfallssystem 600 - består av en matavfallshink som rymmer 13 l, den passar alla olika matavfallspåsar, eftersom den har ett smart fäste i kanten på hinken. Vilket underlättar placering och stabilitet i påsen när den fylls med avfall. Här ingår även en vanlig avfallshink som rymmer 13 l och en större avfallshink som rymmer 18,5 l. Även ett smart kompresslock som underlättar för sortering av plast ingår, locket bidrar till att plasten stannar i behållaren. Två avdelare ingår.

Avfallssystem 800 som är det största - består av en matavfallshink som rymmer 13 l, den passar alla olika matavfallspåsar, eftersom den har ett smart fäste i kanten på hinken. Vilket underlättar placering och stabilitet i påsen när den fylls med avfall. Här ingår även en två vanliga avfallshinkar som rymmer 13 l och en större avfallshink som rymmer 18,5 l. En liten behållare på 2,8 l medföljer, perfekt för sortering av batterier eller förvaring av diskmaskinstabletter. Även ett smart kompresslock som underlättar för sortering av plast ingår, locket bidrar till att plasten stannar i behållaren. Två avdelare ingår. 

Avfallssystemen passar lådor som är 400mm, 600mm och 800mm breda. Komplettera gärna med ytterligare avdelare eller lock. Produkten fästs med dubbelhäftande tejp och skruvar i fronten på lådan för en stabil insats. 

Trend Hide Eco är en flexibel insats, avfallssystemet passar olika typer av lådor och kök med 400, 600 eller 800 millimeter i bredd. 

I dessa tre avfallssystem ingår Hero matavfallshink, en unik behållare för påsar med organiskt matavfall. Den luftiga utformningen ventilerar påsen och minimerar fukt och dålig lukt. Behållarna är utrustade med fällbara handtag vilket gör det enkelt att lyfta och bära med sig. De är designade för olika behov av källsortering, denna kombination passar dig som vill göra det enkelt att sortera ditt avfall.

Behållarna går även att använda som praktisk förvaring av exempelvis toalettpappersrullar, rengöringsmedel eller shoppingkassar. De går att ta bort för enkel rengöring. Notera att lock ska aldrig användas på matavfallshinken då det påskyndar förmultningen och leder till dålig lukt. Matavfallshinken Hero passar samtliga matavfallspåsar i Sverige.
Läs mer
Fler utföranden:
Källsortering - Hide Eco - Mörkgrå/bilder/artiklar/liten/for-hide-eco-morkgra_S.jpg?m=1646832531
Källsortering - Hide Eco - Vit/bilder/artiklar/liten/for-hide-eco-vit_S.jpg?m=1656424435
Visa merVisa mindre
Leveranstid: 
Lådbredd: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Mått & montering
  • Mer info & skötselråd
  • Omdömen
  • Leverans & retur