Källsortering - Hide Eco - Rostfri | Beslagonline.se
Källsortering - Hide Eco - Rostfri i gruppen Förvaring / All Förvaring / Källsortering hos Beslag Online (for-hide-eco-rostfri)
Källsortering - Hide Eco - Rostfri
Källsortering - Hide Eco - Rostfri
Källsortering - Hide Eco - Rostfri
Källsortering - Hide Eco - Rostfri
Källsortering - Hide Eco - Rostfri
IMA

Källsortering - Hide Eco - Rostfri

Fler utföranden
Källsortering - Hide Eco - Mörkgrå/bilder/artiklar/liten/for-hide-eco-morkgra_S.jpg?m=1646832531
4279 - 6589 kr
MONTERINGSGUIDE
Välj Lådbredd
400 (350mm) 600 (550mm) 800 (750mm)
Svårt att bestämma dig?
Beställ hem dina favoriter och känn efter i lugn och ro. Alltid 60 dagars returrätt när du beställer från oss.
Betalning VISA kort Betalning Mastercard Betalning Swish Betalning KlarnaBank IDTrygg e-handel

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Beskrivning
  • Hide Eco är ett snyggt, stilrent och smart avfallssystem med gott om extra kärl och förvaring. Hide Eco har ett följsamt lock som fulländar stilen i vilket kök som helst och ger en lyxig känsla. Avfallssytstemet finns i tre olika storlekar för att du ska hitta systemet som passar in hos just dig. Samt i tre olika utföranden, mörkgrå, rostfri och vit.

   Avfallssystemet 400 som är det minsta - består av en matavfallshink som rymmer 13 l, den passar alla olika matavfallspåsar, eftersom den har ett smart fäste i kanten på hinken. Vilket underlättar placering och stabilitet i påsen när den fylls med avfall samt en vanlig avfallshink som rymmer 13 l. En avdelare och ett lock ingår.

   Avfallssystem 600 - består av en matavfallshink som rymmer 13 l, den passar alla olika matavfallspåsar, eftersom den har ett smart fäste i kanten på hinken. Vilket underlättar placering och stabilitet i påsen när den fylls med avfall. Här ingår även en vanlig avfallshink som rymmer 13 l och en större avfallshink som rymmer 18,5 l. Även ett smart kompresslock som underlättar för sortering av plast ingår, locket bidrar till att plasten stannar i behållaren. Två avdelare ingår.

   Avfallssystem 800 som är det största - består av en matavfallshink som rymmer 13 l, den passar alla olika matavfallspåsar, eftersom den har ett smart fäste i kanten på hinken. Vilket underlättar placering och stabilitet i påsen när den fylls med avfall. Här ingår även en två vanliga avfallshinkar som rymmer 13 l och en större avfallshink som rymmer 18,5 l. En liten behållare på 2,8 l medföljer, perfekt för sortering av batterier eller förvaring av diskmaskinstabletter. Även ett smart kompresslock som underlättar för sortering av plast ingår, locket bidrar till att plasten stannar i behållaren. Två avdelare ingår. 

   Avfallssystemen passar lådor som är 400mm, 600mm och 800mm breda. Komplettera gärna med ytterligare avdelare eller lock. Produkten fästs med dubbelhäftande tejp och skruvar i fronten på lådan för en stabil insats. 

   Trend Hide Eco är en flexibel insats, avfallssystemet passar olika typer av lådor och kök med 400, 600 eller 800 millimeter i bredd. 

   I dessa tre avfallssystem ingår Hero matavfallshink, en unik behållare för påsar med organiskt matavfall. Den luftiga utformningen ventilerar påsen och minimerar fukt och dålig lukt. Behållarna är utrustade med fällbara handtag vilket gör det enkelt att lyfta och bära med sig. De är designade för olika behov av källsortering, denna kombination passar dig som vill göra det enkelt att sortera ditt avfall.

   Behållarna går även att använda som praktisk förvaring av exempelvis toalettpappersrullar, rengöringsmedel eller shoppingkassar. De går att ta bort för enkel rengöring. Notera att lock ska aldrig användas på matavfallshinken då det påskyndar förmultningen och leder till dålig lukt. Matavfallshinken Hero passar samtliga matavfallspåsar i Sverige.
  • Mått & montering
  • Artnr: for-hide-eco-rostfri
   Bredd: 350 mm, 550 mm, 750 mm
   Djup: 404 mm
   Höjd: 305 mm
   Material: 100% återvunnen plast
   Utförande: Rostfritt Stål
   Modell: Källsortering
   Stil: Modern
   Varumärke: IMA
  • Mer info & skötselråd

  • Varumärke - IMA
   IMA är ett företag som producerar förvarings- och källsorteringslösningar, de har funnits på marknaden i 30 år och har lång erfarenhet från marknaden både ur design- och produktionsperspektiv. Det är viktigt för IMA att hjälpa planeten att skapa ny energi, genom att hjälpa människor att sortera sitt avfall och visa att alla kan bidra för att göra planeten lite bättre.
   Skötselråd

   Torka med en ren lätt fuktad trasa. Undvik rengöringsmedel då de kan innehålla kemikalier som kan påverka ytan negativt. Kan också rengöras med en mikrofiberduk. 
  • Omdömen
  • Leverans & retur

  • Leveransinformation

   Instabox Fossilfri 49 kr
   Fri frakt på alla beställningar över 499 kr
   Fulltspårbart paket som levereras till valfritt paketskåp inom 1-3 dagar

   Budbee Box Fossilfri 49 kr
   Fri frakt på alla beställningar över 499 kr
   Fulltspårbart paket som levereras till valfritt paketskåp inom 1-3 dagar

   PostNord MyPack Collect 49 kr
   Fri frakt på alla beställningar över 499 kr
   Fulltspårbart paket som levereras till valfritt paketskåp inom 2-3 dagar

   Budbee Home Delivery 79 kr
   Fulltspårbart paket som levereras direkt hem till dig inom 2-3 dagar

   PostNord Hemleverans 99 kr
   Fulltspårbart paket som levereras direkt hem till dig inom 2-3 dagar

   Observera att leveranstiden baseras på de produkter som du har beställt. På vår hemsida visas en ungefärlig leveranstid för varje produkt. Det är den leveranstiden som gäller om inget annat anges. 

   Returinformation
   Vi på Beslag Online erbjuder ångerrätt i 60 dagar enligt distans- och hemförsäljningslagen. Gäller från den dagen du mottagit dina varor. Varorna behöver returneras i ett oförändrat skick för att du som kund ska få en fullständig kreditering. Vi erbjuder inte några fria returer som en del i vårt miljötänk, det tillkommer en returavgift på 59kr.
Välj land
 • 1-3 dagars leveranstid
 • 60 dagars öppet köp
 • Säkra betalningar
Betalning VISA kort Betalning Mastercard Betalning Swish Betalning KlarnaBank IDTrygg e-handel
Uppdatera