Om oss

Vi på Beslag Online har lång gedigen erfarenhet och kompetens inom inredningsdetaljer. Vi riktar oss till konsumenter med syftet att erbjuda våra kunder knopparhandtagkrokdörrhandtag och badrumstillbehör som båda fyller en funktion och är snygga i hemmet! Vi vill vara det självklara valet när det gäller att välja tillbehör och designprodukter för hemmet. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och kvalitetssäkrade produkter till badrum, möbler och kök.

Vi har Danmarks, Sveriges, Norges och Englands bredaste utbud av handtag och knoppar, som passar till hemmets alla rum. I vårt breda produktsortiment har vi material som koppar, mässing, tenn, läder, aluminium, rostfritt stål, svart, krom, valnöt, björk, ask och ek! På grund av de olika materialen vi erbjuder våra kunder är det lätt att hitta det alternativ som passar dig. Vi försöker därför se till att vi kan erbjuda den produkt som är efterfrågad, oavsett om det är en modern design som kunden letar efter eller något som passar bättre i de lite mer klassiska eller lantliga miljöerna!

Vår målgrupp är någon som på ett eller annat sätt söker förnyelse i hemmet, vare sig du har köpt ett nytt kök, vill ge gamla möbler nytt liv eller har renoverat badrummet, finns vi här för att hjälpa dig hitta de perfekta produkterna som hjälper till att förhöja upplevelsen och intrycket i ditt hem. Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig mer än gärna!

Frontera Web AB
Inre Kustvägen 32
269 43 Båstad
Org nr: 559023-4430
info@beslagonline.se