Välkommen till oss - Läs mer om Beslagonline.se
Välj land
  • 1-3 dagars leveranstid
  • 60 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
Betalning VISA kort Betalning Mastercard Betalning Swish Betalning KlarnaBank IDTrygg e-handel
Uppdatera


Om Beslag Online

Att få det fint hemma ska vara enkelt. Det är de små detaljerna som verkligen gör skillnad, som får ditt hem att lysa upp och kännas riktigt hemtrevligtDe små sakerna gör att du enkelt kan sätta din personliga prägel på ditt hem och visa din personliga stil.

Vi hjälper inredningsintresserade och hemfixare över hela Europa att göra sina hem personliga, med hjälp av detaljer. Oavsett om du letar efter modern design, klassisk stil eller inredningsdetaljer som passar i de mer lantliga miljöerna, har vi det du söker. I vårt produktsortiment hittar du bland annat mer än 1000 olika modeller av handtag och knoppar 
Visst krävs det inte mycket för att få en stor skillnad i inredningen?

På Beslag Online hittar du de perfekta produkterna som hjälper till att förhöja upplevelsen och intrycket i ditt hem. Oavsett om du har köpt ett nytt kök, vill ge gamla möbler nytt liv eller har renoverat badrummet så har vi det du söker. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och kvalitetssäkrade produkter av högsta kvalitet. 

Önskar du hjälp med valet av nya handtag eller har en fråga om en produkt, hjälper vi dig mer än gärna. Vi ger personlig service, kontakta oss här! 
Beslag online är en del av Beslag Design koncernen.

 @BESLAGONLINE

Vi vill inspirera och bli inspirerade – Tagga oss gärna på Instagram eller följ oss för att få inspiration till hemmet!
#BeslagOnline