Jobba hos oss | Beslagonline.se
Välj land
  • 1-3 dagars leveranstid
  • 60 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
Betalning VISA kort Betalning Mastercard Betalning Swish Betalning KlarnaBank IDTrygg e-handel
Uppdatera

Jobba hos oss


- Är du den vi behöver?

Beslag Online expanderar i Norden och på flera europeiska marknader och strävar efter att täcka hela Europa. Vi är inne i en fas av tillväxt och kontinuerligt på jakt efter nya, passionerade och innovativa medarbetare som vill bli en del av vårt team och bidra till vår fortsatta expansion.

Vårt mål på Beslag Online är att erbjuda enastående service och göra det smidigt för hemmafixare och inredningsentusiaster att försköna sina hem med nya detaljer. Vi är ett sammanhållet team som drivs av att gemensamt utmana oss själva med nya mål och milstolpar.

Beslag Online är en del av Beslag Design-koncernen med huvudkontor i Båstad där vi är totalt ca 50 anställda. Vi har en historia som sträcker sig över 50 år och vi har ett nybyggt, modernt kontor och lager i Båstad. Vår starka entreprenörsanda, innovationskraft och kärlek till teamarbete präglar vår företagskultur. Beslag Online representerar vår digitala plattform där vi direkt når konsumenten med bland annat våra egendesignade produkter.

Nedan finner du våra lediga jobb:


       
  TJÄNST Sök senast Ansök
Social Media Specialist 2024-03-17 Läs mer om tjänsten här
 
TJÄNST: Social Media Specialist
Sök senast: 2024-03-17
Ansök: Läs mer om tjänsten här
Är du den som vi inte vet att vi behöver? Tveka då inte på att kontakta oss och skicka in en spontanansökan till work@beslagonline.se.