Köpvillkor | Beslagonline.se

Köpvillkor

För alla leveranser från Beslag Online gäller nedanstående villkor. Villkoren gäller i de fall där inga andra skriftliga avtal mellan dig som köpare och Beslag Online har ingåtts. Din beställning kommer att behandlas snarast möjligt, dock tidigast nästa arbetsdag från tidpunkten du la din beställning.

Företagsinformation:
Beslag Online
info@beslagonline.se 
Org.nr. 559023-4430
Inre Kustvägen 32
269 43 Båstad 
Sverige 

Ansvar

Beslag Online kan inte hållas ansvariga för om kunden lägger rätt order i webbshoppen. Det är alltid kundens ansvar att given order på www.beslagonline.se är korrekt ifylld. Det finns ingen ersättning för ekonomiska förluster i samband med eventuellt försenad leverans. Det gäller oavsett om det är fraktbolaget eller Beslag Online som bär ansvar för förseningen.

Köp

När din beställning är lagd träffas avtal om köp mellan dig och Beslag Online. Bekräftelse på din beställning skickas ut till den e-postadress du angav när du genomförde ditt köp. Skulle eventuella felaktigheter i pris, leveranstid eller andra omständigheter förekomma, förbehåller sig Beslag Online rätten att ändra detta i efterhand. Om detta skulle inträffa kommer vi kontakta och informera dig. Du har då möjligheten att ändra eller annullera din beställning.
Beslag Online ingår inte avtal med personer som inte är myndiga (18 år). Beslag Online förbehåller sig rätten att neka en order. 
  

Pris och betalning

I Sverige erbjuder vi Klarna Checkout (Klarna) som betalningssätt. Klarna erbjuder flera olika betalningsalternativ för dig som kund, Klarna presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. När du har identifierats uppvisar Klarna vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Din betalningsperiod börjar när beställningen skickas från vårt lager. För kontaktuppgifter och ytterligare information om Klarna, gå till klarna.se.

Betalningsalternativ

Faktura 
När du väljer att betala med faktura erbjuder Klarna dig möjligheten att betala inom 14 dagar efter ditt köp. Din faktura aktiveras och skickas till dig via den e-postadress som du uppgav vid köptillfället. Fakturan skickas samtidigt som din order skickas från vårt lager. Om din order är dellevererad så skickas en delfaktura till din e-postadress via Klarna.

Delbetalning
Du kan välja att dela upp din betalning på flera betalningstillfällen mot en fast månadsavgift samt en räntekostnad. Du kan när som helst betala av hela den kvarvarande skulden, då avslutas automatiskt ditt konto hos Klarna. 

Direktbetalning 
Med Klarnas Betala direkt kan du genomföra en betalning från ditt bankkonto med mobilt bank-ID. Automatisk dragning från ditt bankkonto, baseras på autogiro och ditt konto debiteras ca två bankdagar efter köpet genomförts eller att varan skickats. Vid banköverföring debiteras ditt konto omedelbart efter att beställningen har lagts. 

Bankkort 
I Klarna Checkout kan du även välja att betala direkt med något av följande bankkort: VISA, Mastercard.

Swish
I Klarna Checkout kan du välja att göra ditt köp med denna populära betallösning.

Priser

Alla priser vi har på sajten är inklusive moms. Om du köpt en produkt till ett uppenbart felaktigt pris kommer vi att kontakta dig och vi förbehåller oss i dessa fall rätten att justera priset, samt debitera mellanskillnaden, alternativt låta dig ångra köpet samt få återbetalning. Vi reserverar oss även för tryckfel och felaktigheter i vår marknadsföring, nyhetsbrev och övrig extern kommunikation. I dessa kanaler gäller samma som för uppenbart felaktiga priser på hemsidan. 
 

Leverans & Transport

Leveranstiden baseras på de produkter som du har beställt. I vår webbshop visas en ungefärlig leveranstid för varje produkt. Det är den leveranstiden som gäller om inget annat anges av Beslag Online, vanligtvis är leveranstiden 2-4 arbetsdagar. Vi bearbetar din order första arbetsdagen efter din beställning. Beslag Online skickar via e-post en leveransbekräftelse med tracking nummer när din order har lämnar vårt lager. 

Försenade leveranser

I undantagsfall kan det uppstå vissa avvikelser eller förseningar på hela eller delar av din beställning, därför vill Beslag Online uppmärksamma dig på att inte boka in eventuella hantverkare samma dag som din leverans väntas anlända. Beslag Online ersätter inte förlorad tid med din hantverkare pga. försenad leverans. Observera att fraktbolagen inte alltid lyckas leverera på det exakta leveransdatumet då det kan uppstå en leveransförsening. Det är således bra att lägga sin beställning i god tid. Leverans av varor från Beslag Online anses som klar när kunden har mottagit sin beställning. Transport av varorna ansvarar den aktuella transportören för och avtalet mellan Beslag Online och transportören är det som gäller. 

Ej uthämtade paket

Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket. Ditt paket ligger normalt kvar hos ombudet/terminalen i 14 dagar efter att det ankommit. Skulle du inte hämta ut ditt paket inom 14 dagar så kommer paketet att gå i retur till oss och vi kommer att debitera dig 59kr för ej uthämtat paket. 

Dokumentation och vägledning

Finns det produktbeskrivningar och manualer för en produkt går de att finna under produkten på webbshoppen. Beslag Online garanterar att alla våra varor uppfyller kraven för CE- märkning.

Personuppgifter

Då du skickar en ansökan till Beslag Online registreras dina personuppgifter i vårt system. I enligt med GDPR, måste du godkänna och ge samtycke till att vi registrerar dina uppgifter vilket du gör i samband med att du skickar din ansökan eller genomför ett köp. Du har rätt att få information och begära rättelse av felaktiga personuppgifter samt att få personuppgifterna raderade. Läs mer om vår integritetspolicy här

Kontakt 

Kontakta vår kundservice via e-post info@beslagonline.se. Vårt mål är att besvara ditt e-postmeddelande inom 24/h.