Källsortering - Cube Basic Eco - Mörkgrå | Beslagonline.se
Källsortering - Cube Basic Eco - Mörkgrå i gruppen Förvaring / All Förvaring / Källsortering hos Beslag Online (for-cube-basic-eco-gra)
Källsortering - Cube Basic Eco - Mörkgrå
Källsortering - Cube Basic Eco - Mörkgrå
Källsortering - Cube Basic Eco - Mörkgrå
IMA

Källsortering - Cube Basic Eco - Mörkgrå

for-cube-basic-eco-gra
Cube Basic Eco är ett praktiskt och stilrent avfallssystem som har gott om extra kärl och förvaringsmöjligheter. Avfallssystemet finns i två olika storlekar, 600 och 800 millimeter och i en trendig mörkgrå design. Detta är en instegsmodell för källsortering, passar alla lådtyper som har 450 millimeters låddjup. 

Avfallssystem 600 består av en avfallshink som rymmer 13 liter samt en avfallshink som rymmer 18 liter. En matavfallshink som rymmer 13 liter, den passar alla olika matavfallspåsar, eftersom den har ett smart fäste i kanten på hinken. Vilket underlättar placering och stabilitet i påsen när den fylls med avfall samt en vanlig avfallshink som rymmer 13 l. Två avdelare och ett kompress lock ingår.

Avfallssystem 800 består av två avfallshink som rymmer 13 liter samt en avfallshink som rymmer 18 liter. En matavfallshink som rymmer 13 liter, den passar alla olika matavfallspåsar, eftersom den har ett smart fäste i kanten på hinken. Vilket underlättar placering och stabilitet i påsen när den fylls med avfall samt en vanlig avfallshink som rymmer 13 l. Två avdelare och ett kompress lock ingår.

Kompress locket är en smart lösning för sortering av plast, för att plasten inte ska åka upp utan stanna i behållaren. 

I avfallssystemen ingår Hero matavfallshink, en unik behållare för påsar med organiskt matavfall. Den luftiga utformningen ventilerar påsen och minimerar fukt och dålig lukt. Behållarna är utrustade med fällbara handtag vilket gör det enkelt att lyfta och bära med sig. De är designade för olika behov av källsortering, denna kombination passar dig som vill göra det enkelt att sortera ditt avfall.

Behållarna går även att använda som praktisk förvaring av exempelvis toalettpappersrullar, rengöringsmedel, eller shoppingkassar. De enkelt att lyfta upp för rengöring. Notera att lock aldrig ska användas på matavfallshinken då det påskyndar förmultningen och leder till dålig lukt. Matavfallshinken Hero passar samtliga matavfallspåsar i Sverige.
Läs mer
Leveranstid: 
Lådbredd: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Specifikationer
 • Bredd: 555 mm, 755 mm
  Djup: 400 mm
  Höjd: 305 mm
  Utförande: Mörkgrå
  Modell: Källsortering
  Stil: Modern
  Varumärke: IMA
 • Omdömen
 • Skötselråd

Populära produkter

Källsortering - Trend Highside Hero - Mörkgrå /bilder/artiklar/liten/for-trend-highs-hero-gra_S.jpg?m=1631707787
fr. 1259 KR
Besticklåda SKY - 500 - Mörkgrå /bilder/artiklar/liten/besticklada_sky_500_gra_S.jpg?m=1582640101
IMA
Finns i flera storlekar
fr. 239 KR
POPULAR
Handtag 1353 - Förnicklad /bilder/artiklar/liten/htg-1353-krom_S.jpg?m=1583152134
Beslag Design
Finns i flera längder
fr. 49 KR
POPULAR
Handtag Slim 4025 - Svart /bilder/artiklar/liten/slim-4025-svart_S.jpg?m=1645105745
Beslag Design
Finns i flera längder
fr. 55 KR