Krok Zoot - 90mm - Ek/Mattsvart | Beslagonline.se
20
BO Selection

Krok Zoot - 90mm - Ek/Mattsvart

Fler utföranden
Krok Zoot - 90mm - Svart/Mässing/bilder/artiklar/liten/10009-BO_S.jpg?m=1660139076
Krok Zoot - 90mm - Valnöt/Mattsvart/bilder/artiklar/liten/10011-BO_S.jpg?m=1660139115
329 kr / 264 kr
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 329 kr
 
Köp nu

KAMPANJ!

Upp till 20% på allt
Fri frakt över 499 kr 60 dagars öppet köp
Betalning VISA kort Betalning Mastercard Betalning Swish Betalning KlarnaBank IDTrygg e-handel

Köp tillsammans med

Beskrivning

Zoot krokarna har den perfekta balansen mellan trä och metall. Stilrena och moderna krokar där trä och metall harmoniserar och lyser med dess olikheter.

Krokarna är tillgängliga i två olika storlekar med två olika diametrar, 60mm och 90mm. Zoot finns i sex kombinationer, ek/mässing, valnöt/mässing, svart/mässing, ek/mattsvart, valnöt/mattsvart samt mattsvart/mattsvart.

En perfekt detalj och assessor att smycka väggarna med. Låt fantasin flöda genom att kombinera olika utföranden och storlekar på krokarna för att skapa en unik upphängningsyta i ditt hem. Ett perfekt sätt att skapa en röd tråd genom inredningen är att hitta krokar som går i linje med resterande inredning.

Krokarna har en naturlig bas av trä vilket skapar ett lugn och jordnära känsla. Metallens runda former tillsammans med den runda träplattan som avslutar kroken, skapar oändliga upphängningsmöjligheter, även för upphängning av galgar. 

Kroken monteras med medföljande skruvstift som fästs i väggen.

Denna krok ingår i BO Selection. Ett unikt urval av inredningsdetaljer som endast går att köpa hos Beslag Online.  

Mått & montering
Artnr: 10010-BO
Diameter Ø: 90 mm
Fotens mått: 20 mm
Längd: 90 mm
Bredd: 90 mm
Djup: 67 mm
Material: Svart, Trä
Modell: Krok
Stil: Modern
Varumärke: BO Selection

Montering av väggkrokar 
Montera kroken på väggen med medföljande skruvstift.Tänk på att använda en borrmaskin för att förborra hålet i väggen. Beroende på vilket material din vägg är gjord utav, kan du behöva en annan skruv.
Mer info & skötselråd

Mer info
Hållfastheten på träprodukter kan variera något beroende på vilken del av stammen materialet är taget från. Därför kan vi inte garantera hållfastheten då denna typ av produkt monteras på integrerad kyl/frys eller diskmaskin då detta medför att produkten utsätts för starka krafter.

Denna produkt är tillverkad av trä, ett naturmaterial. Vid rengöring av produkten rekommenderar vi att du använder en ren, mjuk, urvriden trasa. Undvik rengöringsmedel, då detta kan påverka produkten negativt. Vid direkt solljus kan ljusa träsorter mörkna och mörka träsorter kan blekna.


Varumärke - BO Selection
BO Selection är ett unikt utbud av produkter som endast finns att köpa hos oss på Beslag Online. Om du är ute efter unika detaljer till ditt hem har du kommit helt rätt. Uppdatera ditt hem genom att matcha med din befintliga stil och inredning med nya inredningsdetaljer, som gör stor skillnad. När produkterna valdes ut till BO Selection togs olika stilar i beaktning, därför hittar du en härlig mix av moderna, retro och klassiska detaljer. Vi vill erbjuda inredningsdetaljer som passar väl in i olika miljöer och förhoppningsvis passar de även in hos just dig.

Skötselråd

Torka med en ren lätt fuktad trasa. Undvik rengöringsmedel då de kan innehålla kemikalier som kan påverka ytan negativt. Kan också rengöras med en mikrofiberduk. 
Omdömen
Leverans & retur

Leveransinformation

Instabox Fossilfri 49 kr
Fri frakt på alla beställningar över 499 kr
Fulltspårbart paket som levereras till valfritt paketskåp inom 1-3 dagar

Budbee Box Fossilfri 49 kr
Fri frakt på alla beställningar över 499 kr
Fulltspårbart paket som levereras till valfritt paketskåp inom 1-3 dagar

PostNord MyPack Collect 49 kr
Fri frakt på alla beställningar över 499 kr
Fulltspårbart paket som levereras till valfritt paketskåp inom 2-3 dagar

Budbee Home Delivery 79 kr
Fulltspårbart paket som levereras direkt hem till dig inom 2-3 dagar

PostNord Hemleverans 99 kr
Fulltspårbart paket som levereras direkt hem till dig inom 2-3 dagar

Observera att leveranstiden baseras på de produkter som du har beställt. På vår hemsida visas en ungefärlig leveranstid för varje produkt. Det är den leveranstiden som gäller om inget annat anges. 

Returinformation
Vi på Beslag Online erbjuder ångerrätt i 60 dagar enligt distans- och hemförsäljningslagen. Gäller från den dagen du mottagit dina varor. Varorna behöver returneras i ett oförändrat skick för att du som kund ska få en fullständig kreditering. Vi erbjuder inte några fria returer som en del i vårt miljötänk, det tillkommer en returavgift på 59kr.
Välj land
  • 1-3 dagars leveranstid
  • 60 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
Betalning VISA kort Betalning Mastercard Betalning Swish Betalning KlarnaBank IDTrygg e-handel
Uppdatera