Cool-Line - Avfallskorg Vägg - CL263 - Rostfritt | Beslagonline.
Cool-Line - Avfallskorg Vägg - CL263 - Rostfritt i gruppen Badrumstillbehör hos Beslag Online (60263)
Cool-Line - Avfallskorg Vägg - CL263 - Rostfritt
Beslag Design

Cool-Line - Avfallskorg Vägg - CL263 - Rostfritt

5219 KR
MONTERINGSGUIDE
Antal: 
Lägg i varukorg
Handla tryggt!
Beställ hem dina favoriter och känn efter i lugn och ro. Hos oss har du alltid 60 dagar på dig att returnera dina produkter.
  • Beskrivning
  • En vägghängd papperskorg i rostfritt stål, ingår i Cool-Line serien. Passar fint tillsammans med andra produkter från samma serie. Den vägghängda papperskorgen monteras med medföljande skruvar. Den perfekta produkten för dig som vill ha en ren yta i badrummet. Tillverkad i rostfritt stål.
  • Mått & montering
  • Artnr: 60263
   Längd: 300 mm
   Bredd: 360 mm
   Djup: 176 mm
   Material: Rostfritt Stål
   Utförande: Rostfritt Stål
   Stil: Klassisk, Modern
   Skruv ingår: Komplett med monteringssats
   Varumärke: Beslag Design

   Montering av väggkrokar 
   Montera kroken på väggen med medföljande skruvstift.   Tänk på att använda en borrmaskin för att förborra hålet i väggen. Beroende på vilket material din vägg är gjord utav, kan du behöva en annan skruv.

   Montering av 3M produkter
   Rengör ytan noga innan montering så att den är fri från olja och smuts, undvik rengöringsmedel som innehåller olja. Köp gärna till vår ytrengöringsservett, för att försäkra dig om att ytan är ordentligt ren vid montering. Låt produkten sitta på utvald yta i minst 24 timmar innan du börjar belasta produkten.

   OBS! Fästs på beständiga släta ytor som exempelvis kakel, lackerade eller fanerade skivmaterial etc. Vi rekommenderar inte att sätta produkterna över fog.    1.
   Välj ut en slät yta och bestäm placering för produkten. Om du väljer att placera produkten över eller på två kakelplattor, försäkra att de är har samma vinkel, är jämna och i samma nivå. Vi rekommenderar inte att montera produkterna över fog.
   2. Rengör underlaget noga med 3M ytrengöringsservett, klicka här för att komma till produkten.
   3. Ta bort skyddsfilmen.
   4. Applicera produkten genom att trycka den mot underlaget i 10 sekunder.
   5. För optimal vidhäftningsförmåga låt limmet härda 24 timmar innan produkten belastas.
   6. Efter 24 timmar är produkten redo att användas.
  • Mer info & skötselråd
  • Mer info
   Rostfritt stål är ett rejält material, som är motståndskraftigt mot fläckar, rost och korrosion. Det kan dock uppstå förändringar i materialet som behöver omsorg.

   Om den rostfria produkten fått fläckar eller missfärgningar som inte går att tvätta bort med en urvriden trasa, rekommenderar vi följande rengöringsmetoder:

   Tvätta av produkten med sprit, ex. thinner eller aceton. – Skölj av produkten med vatten och torka av.

   Tvätta av produkten med organiska lösningsmedel, ex. lacknafta eller thinner. Avsluta med att tvätta av med tvål och kallt vatten. Torka av produkten.

   Använd ett milt slipande tvättmedel, ex. skurpulver. Gnugga i samma riktning som strukturen på produkten. Skölj av med kallt vatten och torka av produkten.

   Använd 10 procentig fosforsyralösning, skölj av med utspädd ammoniaklösing, där efter med kallt vatten. Torka av produkten. 

   Gnugga lite lätt med en schotch-brite-svamp, rengöringssvamp, mjuk på ena sidan och tuffare på andra. Följ eventuell struktur. Skölj av med kallt vatten och torka av produkten.


   Varumärke - Beslag Design
   Beslag Online är en del av Beslag Design som har mer än 50 års erfarenhet inom områdena beslag- och interiörprodukter. Beslag Design startade sin resa 1972 och har idag Sveriges bredaste sortiment av handtag och knoppar för både kök, badrum, garderober och möbler. Med över 1000 olika modeller att välja på finns verkligen något för alla stilar. Beslag Design är kända för sin höga kvalitet och sin sortimentsbredd som fångar upp de senaste trenderna.
   "Detaljer som gör helheten"


   Skötselråd

   Torka med en ren lätt fuktad trasa. Undvik rengöringsmedel då de kan innehålla kemikalier som kan påverka ytan negativt. Kan också rengöras med en mikrofiberduk. 
  • Omdömen
  • Leverans & retur

  • Leveransinformation

   Instabox Fossilfri 49 kr
   Fri frakt på alla beställningar över 499 kr
   Fulltspårbart paket som levereras till valfritt paketskåp inom 1-3 dagar

   Budbee Box Fossilfri 49 kr
   Fri frakt på alla beställningar över 499 kr
   Fulltspårbart paket som levereras till valfritt paketskåp inom 1-3 dagar

   PostNord MyPack Collect 49 kr
   Fri frakt på alla beställningar över 499 kr
   Fulltspårbart paket som levereras till valfritt paketskåp inom 2-3 dagar

   Budbee Home Delivery 79 kr
   Fulltspårbart paket som levereras direkt hem till dig inom 2-3 dagar

   PostNord Hemleverans 99 kr
   Fulltspårbart paket som levereras direkt hem till dig inom 2-3 dagar

   Observera att leveranstiden baseras på de produkter som du har beställt. På vår hemsida visas en ungefärlig leveranstid för varje produkt. Det är den leveranstiden som gäller om inget annat anges. 

   Returinformation
   Vi på Beslag Online erbjuder ångerrätt i 60 dagar enligt distans- och hemförsäljningslagen. Gäller från den dagen du mottagit dina varor. Varorna behöver returneras i ett oförändrat skick för att du som kund ska få en fullständig kreditering. Vi erbjuder inte några fria returer som en del i vårt miljötänk, det tillkommer en returavgift på 59kr.