Inspiration, skötselråd & montering av beslag | Beslagonline
INSPIRATION

Tips & Guider

Inspiration för ett lantligt kök

Inspiration för ett lantligt kök

Lantliga kök har förmågan att skapa en känsla av värme och nostalgi när du kliver in över tröskeln. Vi har samlat våra bästa tips och råd för att skapa ett lantligt kök med utvalda detaljer som ger dig ett kök att skapa minnen i.
Läs mer
Read more
Inspiration - Barnrum

Inspiration - Barnrum

Vad ska man tänka på när man inreder ett barnrum? Det många vill uppnå är en ombonad, mysig och lek-vänlig miljö för barnet. Hur uppnår man det? Nedan har vi samlat några tips på hur man enkelt piffar upp med små inredningstips som hjälper dig när du ska inreda barnrummet. Vi tipsar om allt från färger till knoppar, krokar och handtag, det är med små medel man skapar den stora skillnaden!

Det är viktigt att skapa ett barnrum som är praktisk och lek-vänligt samtidigt som det ger plats för avkoppling och återhämtning för barnet, men självklart är det roligare om det även är fint att titta på!
Läs mer
Read more

DIY

Gör om IKEAs barnkök –  IKEA hack

Gör om IKEAs barnkök – IKEA hack

Kliar det också i dina kreativa fingrar och du känner att du vill piffa upp och göra om barnens IKEA kök?

Det är både enkelt och roligt att piffa upp barnens leksaker. Gör detta till ert gemensamma projekt, välj färger och beslag tillsammans med barnen, eller varför inte välja färger utefter vad som passar in i deras barnrum för att skapa en fin helhet och harmoni? Eller, så väljer du färger och beslag som går i samma nyans som ert riktiga kök. – För att sedan kunna umgås och laga mat tillsammans i husets hjärta, köket.
Läs mer
Read more
Quick Fix - Byt handtag på IKEAs barnkök

Quick Fix - Byt handtag på IKEAs barnkök

Skulle du vilja piffa upp dina barns IKEA kök, men inte har tiden eller intresset att fixa och dona för mycket? Då har vi lösningen för dig! En perfekt quick fix för dig som vill ha en snabb och smidig förändring! Ett riktigt snabbt IKEA Hack för att fräscha upp barnrummet.

Ett prisvänligt alternativ för plånboken men som ändå skapar en stor skillnad. Ge IKEA barnkök en uppfräschning på bara några minuter. Skapa en unik förändring och ge leksaksköket ett helt nytt utseende.

- Häng med så visar vi hur!
Läs mer
Read more
Fixa Köksstilen - Stilguide 2023

Fixa Köksstilen - Stilguide 2023

För att få ett nytt kök behöver du inte slänga ut det gamla och köpa nytt. Det kan räcka med lite ny färg på luckorna, nya beslag och kanske nya snygga tapeter på väggarna.

Med hjälp av denna stilguide, med några av de största trenderna för köket 2023 för köket, hoppas vi på Happy Homes och Beslag Online kunna underlätta och guida dig igenom kulör och materialval när du ska renovera köket.
Läs mer
Read more
Hemma hos: @alexandra.lofgrens

Hemma hos: @alexandra.lofgrens

Alexandra bor i ett nyrenoverat hus som byggdes 1923, beläget utanför Göteborg. När de köpte huset var det i stort behov av att fräschas upp och de har nu renoverat det i tre års tid.

Trädgården på tomten var även den i behov av lite extra kärlek och omsorg. Det är ett projekt som de nu har påbörjat och Alexandra berättar att hon älskar att ständigt ha nya projekt igång.
Läs mer
Read more
Hemma hos: @linn_viken

Hemma hos: @linn_viken

Linn är en norsk designer och hon jobbar även med sina sociala medier som hon startade för fyra år sedan med fokus på inredning. Hon bor i en liten stad i Norge i ett gammalt hus som är byggt 1969 tillsammans med sin 1-åriga son och 12-åriga dotter.
Läs mer
Read more
Hemma hos: @a.i.interior

Hemma hos: @a.i.interior

Hos Anita hittar du vackra bilder och reels, där detaljer och fantastiska blomkompositioner är det primära fokuset.
Intresset hon har för inredning har alltid funnits där berättar hon. Hennes pappa är snickare i grunden så de har alltid haft det som ett gemensamt intresse!
Läs mer
Read more
Placering av badrumsdetaljer!

Placering av badrumsdetaljer!

Har du frågor och funderingar som gäller placeringen av dina nya badrumstillbehör?
- Lugn.

Vi besvarar de vanligaste frågorna som om monteringshöjd för bland annat handdukskrokar, toarullehållare och toalettborsten ska placeras, häng med – Vi tipsar om vilken höjd detaljerna i ett badrum ska sitta!

Läs mer
Read more
PIFFA DIN HYRESRÄTT

PIFFA DIN HYRESRÄTT


I en hyresrätt får man inte ändra om hur mycket man vill själv, men med små enkla medel kan du göra det fräschare och skapa ett nytt intryck i ditt hem. Det är roligt att kunna sätta sin egen prägel på lägenheten. Du kan skapa en unik känsla genom att byta ut till samma utförande i hela lägenheten.
Läs mer
Read more
Hemma hos: @mathildasinterior

Hemma hos: @mathildasinterior

Följ med hem till Mathilda!
Hon driver instagramkontot @mathildasinterior.
Mathilda, 30år, bor tillsammans med sin sambo och två barn på en liten gård utanför Hässleholm, Skåne. De köpte gården med tanke att totalrenovera huset men det slutade med att dem har rivit allt och byggt upp nytt igen, bit för bit och dem har fortfarande mycket kvar!
Läs mer
Read more
LET´S GET ORGANIZED<br>5 smarta förvaringstips

LET´S GET ORGANIZED
5 smarta förvaringstips


Varje rum behöver bra förvaring.
Genom att organisera med olika förvaringssystem och att använda bra belysning så kan du underlätta din vardag med förvaring som är både praktiskt och snyggt. Oavsett om det är köket, tvättstugan, källsorteringen eller garderoben så har Beslag Online ett sortiment till hemmets alla utrymmen. Det är detaljerna som gör helheten!
Läs mer
Read more
Inredningstips för ditt badrum med KYD

Inredningstips för ditt badrum med KYDÄr du i fullgång med renoveringen hemma? Eller skulle du bara vilja piffa upp med lite nya detaljer för att skapa en ny känsla i ditt befintliga badrum?

Vi har pratat med Åsa, grundaren av KillingYourDarlings, som har satt ihop två badrumslösningar och matchat ihop våra produkter med två olika stilar på badrum. – Häng med på Trendspaning inför 2023!
Läs mer
Read more

DIY

Gör din egen kroklist

Gör din egen kroklist


Det finns många fördelar med att göra saker själv. Oftast är det mycket billigare – dessutom blir det precis så som du vill ha det, vilket också innebär att det är ingen annan som kommer ha något likadant.

Skulle du dessutom passa på att göra om något gammalt till något nytt är det inte bara ännu billigare, det är dessutom snällare mot miljön och det tycker vi är ett STORT plus.
Läs mer
Read more

DIY

7 enkla steg - få en gammal möbel att kännas som ny!

7 enkla steg - få en gammal möbel att kännas som ny!

Se inte förbi en gammal eller sliten möbel. Med lite ny färg och nya beslag kan det bli en helt ny möbel som klarar sig många år till.

Ta vara på det du har eller gör som oss och hitta ett trevligt loppisfynd och sätt din personliga touch! Mycket roligare än att köpa något nytt
– dessutom bättre för miljön och plånboken!
Läs mer
Read more

DIY

Enkelt sätt att få köket att kännas som nytt!

Enkelt sätt att få köket att kännas som nytt!

Med nya handtag, knoppar och färg kan ditt kök på ett enkelt sätt kännas som nytt! Ta tillvara på det du har istället för att köpa nytt. Att göra om köket på egen hand är både roligare & billigare - dessutom mycket bättre för miljön.

Att byta ut detaljerna och måla om hjälper dig dessutom att få den där unika touchen på ditt hem - som bara du kan skapa!
Läs mer
Read more
Placering av Handtag och Knoppar

Placering av Handtag och Knoppar

Nya detaljer är kul och monteringen lika så, men det kan vara lite klurigt att enas om placeringen av de nya beslagen. Målet är självklart att det ska vara både snyggt och enhetligt, men sen är det ju bra om det även är praktiskt.

Oavsett om du ska borra dina första hål i ditt nya kök för dina första beslag eller om du vill byta ut dina befintliga knoppar och handtag i köket, här hittar du tipsen som underlättar för besluten av placeringen!

- Kom ihåg, det finns inga rätt eller fel!
Läs mer
Read more
Skötselråd & rengöring av produkter tillverkade av Rostfritt Stål

Skötselråd & rengöring av produkter tillverkade av Rostfritt Stål

I vårt sortiment finner du ett brett utbud av produkter som är tillverkade av rostfritt stål. Exempelvis handtag, knoppar, krokar och flera olika badrumstillbehör! Rostfritt stål är ett rejält material, som är motståndskraftigt mot fläckar, rost och korrosion. Det kan dock uppstå förändringar i materialet som behöver omsorg. Därför kommer vi ge tips på hur man kan rengöra sina rostfria produkter på bästa sätt, för att de ska hålla sig fina, ännu längre!
Läs mer
Read more
Montering av produkter med 3M-Tejp

Montering av produkter med 3M-Tejp

I vårt sortiment finns det ett brett utbud av badrumsdetaljer som fästs med 3M-tejp. Fördelarna med det är många! Slipp borra och bevara dina väggar intakta, förnya och förändra med produkter som har lång hållbarhet. Vi har satt ihop en monteringsguide som du enkelt kan följa för optimal montering.
Läs mer
Read more
Belysning för hemmets alla rum

Belysning för hemmets alla rum

Att välja belysning för att skapa önskad och förväntad stämning är klurigt och vi tycker att belysning ska vara enkelt. Vi har belysningen som skapar en fin harmoni och en mysig känsla av att vilja komma hem. Nedan hittar du inspiration för hur du kan inreda ditt hem, med belysning.
Läs mer
Read more
Såhär monterar du LED-profiler, för mjuk & härlig dekorationsbelysning

Såhär monterar du LED-profiler, för mjuk & härlig dekorationsbelysning

För att skapa en mysig känsla i hemmet är det viktigt med bra belysning. Belysning som lyser upp tillvaron en mörk höstdag eller som förlänger en härlig sommarkväll. Oavsett ändamål har vi belysningen för dig som vill skapa en behaglig miljö att komma hem till. För att underlätta och ge dig en förhandsvisning på hur det är att montera upp LED-profiler har vi skapat en guide som du enkelt kan följa. Våra LED-profiler är enkla att montera, både utanpåliggande och infällda.
Läs mer
Read more
Så monterar du dina nya dörrhandtag

Så monterar du dina nya dörrhandtag

För att skapa en ny känsla och helhet i hemmet kan det vara så enkelt som att bara byta dörrhandtag. Det kan ju dock vara lite klurigt att byta dörrhandtag om man inte gjort det tidigare. Därför har vi satt ihop en guide steg för steg.
Läs mer
Read more
Ljusa nyanser & bohemiskt chic – Inredningstrend

Ljusa nyanser & bohemiskt chic – Inredningstrend

Vi är mitt uppe i sommaren och många av oss njuter av ledighet. Många av oss har också spännande projekt att ta sig an under ledigheten. Är du en av dem som ska fixa hemma under sommaren? Antingen hemma eller kanske i den härliga sommarstugan? Då kan detta vara något för dig!
Läs mer
Read more
NEW - Helix Stripe!

NEW - Helix Stripe!

Nyheterna i Helix Stripe består av handtag, knoppar, dörrhandtag & dörrstopp. Stripe serien har en räfflad yta som skapar exklusivitet. Köp nyheterna idag!
Läs mer
Read more
Inredningstrend - Klara pasteller

Inredningstrend - Klara pasteller

Vi fortsätter med vår trendspaning som vi gjort tillsammans med inredningsdesignen Caisa Leifsdotter. Nu blickar vi tillbaka samtidigt som vi spånar in i framtiden och ser till de pågående trenderna.
Läs mer
Read more
Trä med Trä – Inredningstrend

Trä med Trä – Inredningstrend

Vi är ett par månader in på det nya året, ett nytt år som likt många andra bjuder in till förändring och nystart. Vår filosofi på Beslag Online är att det inte krävs mycket för att varken få en nystart eller göra en förändring, men vilken typ av förändring ska man satsa på? Det är nästan det som är det svåraste, låt oss underlätta det lite för dig.
Läs mer
Read more
Ny lag - Alla hushåll måste ha källsortering!

Ny lag - Alla hushåll måste ha källsortering!

Sverige har länge varit en förebild när det kommer till att ta hand om matavfall, sortering och återvinning. Nu har hela världen insett hur viktigt det är och olika former av krav och lagstiftningar upprättas. År 2023 måste alla EU-länder ta hand om och samla in sitt matavfall enligt lag. Hos oss hittar du en mängd olika källsorteringslösningar som gör det enkelt att sortera dina sopor i köket. Vi har även lösningen som kan användas över hela Europa!
Läs mer
Read more
Polerad, obehandlad eller borstad mässing?

Polerad, obehandlad eller borstad mässing?

Mässing är ett material som har blivit alltmer populärt de senaste åren och det finns flera olika utföranden inom mässing. Här kommer vi förklara skillnaderna mellan polerad mässing, obehandlad mässing och borstad mässing och vad man ska tänka på vid val av material när man köper mässingshandtag och mässingsknoppar.
Läs mer
Read more
Så monterar du nya kökshandtag

Så monterar du nya kökshandtag

Förnya ditt kök med små medel, att byta handtag och knoppar är ett av de absolut enklaste sätten att få känslan av ett helt nytt kök. Vi tipsar om hur du går till väga för att montera dina nya handtag, både med befintliga hål och när du behöver göra nya!
Läs mer
Read more
ARTIKEL 1 32.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla 
Välj land
  • 1-3 dagars leveranstid
  • 60 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
Uppdatera